Robert werd twee keer in de borst gebeten door een busreiziger.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert werd twee keer in de borst gebeten door een busreiziger. © Patrick Lefelon

Busreiziger bijt man die opmerking maakt over mondkapje

De Belgische Robert Murphy uit Merksem is door een busreiziger twee keer in zijn borst gebeten nadat hij een opmerking had gemaakt over een mondkapje. ‘Ik vroeg die man alleen maar om het mondmasker correct over zijn neus te dragen.’

 1. Belgische zakenman vlucht met 360 miljoen euro naar Zuid-Afrika, laat geplunderde villa achter

  Belgische zakenman vlucht met 360 miljoen euro naar Zuid-Afri­ka, laat geplunder­de villa achter

  ,,Dat dergelijke figuren mogen rondlopen in Antwerpen, is de doodsteek voor de diamantensector.” Een Belgische curator heeft geen goed woord over voor de schatrijke Belgisch-Israëlische zakenman Erez Daleyot, die met een gigantisch schuldbedrag van 360 miljoen euro naar Zuid-Afrika is gevlucht. Tegen de diamentenverzamelaar is een gevangenisstraf van vijftien maanden geëist wegens fraude. ,,Alles is de schuld van mijn financiële directeur.”
 2. Topvrouw Huawei verlaat Canada na deal met justitie VS, China laat gevangen Canadezen vrij
  UPDATE/VIDEO

  Topvrouw Huawei verlaat Canada na deal met justitie VS, China laat gevangen Canadezen vrij

  Huawei-bestuurder Meng Wanzhou heeft vrijdag Canada verlaten en is onderweg naar China, nadat een rechter in Vancouver de uitleveringszaak tegen haar eerder op de dag officieel staakte. Daardoor mocht Wanzhou, na bijna drie jaar onder huisarrest te hebben gestaan in Vancouver, het land weer uit. Kort nadat ze met een privévliegtuig was vertrokken, liet China twee Canadezen vrij die sinds december 2018 vastzaten op verdenking van spionage.