Campingclusters in Frankrijk: toeristen zorgen voor explosie van coronabesmettingen

VideoOp vakantie gaan naar Frankrijk léék kort geleden nog een goed idee. Nu lopen de besmettingscijfers razendsnel op en wordt al gesproken over ‘campingclusters’. ,,Ik merk dat onze gasten er bezorgd over zijn.’’

72 reacties

 • Khalid Notyzze

  1 jaar geleden
  Heerlijk woordkeuze ook altijd: clusters,besmettingshaard en superspread-events. Om toch zo vreselijk moe van te worden!
 • Clara Nijman

  1 jaar geleden
  Vaccineren en hou verder op met al dat gezeur!
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  @Beppie Janssen, ik leg alleen feiten naast elkaar heeft niets te maken met onbegrip.
 • nikki Verlaan

  1 jaar geleden
  @sparkie en waarom hou je geen rekening met afstand in de winkels? Ik ken je niet, dus ik heb totaal geen behoefte om je in mijn anderhalve meter cirkel te hebben, overigens ook net als 2 jaar geleden. Hoeveel pijn en last heb jij ervan om je in ieder geval aan die anderhalve meter te houden? Als je wil dat andere mensen je mening respecteren, zorg dan dat je zelf ook respect opbrengt voor mensen die wel graag op afstand willen blijven.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  M Kempers. Wij zitten met ons ongevaccineerde gezin in de omgeving van crest en hebben de grote stad valence bezocht maar van deze maatregelen merken wij hier helemaal niets. Alleen het mondkapje in binnenruimte is verplicht en op drukke markten. Vorige week zaterdag een markt bezocht 1,5m ver te zoeken en de gandarmerie die mensen niet aanspreekt als ze geen mondkapje dragen. Dus al met al vind ik het allemaal wel meevallen. Wij voelen ons overigens niet minder veilig dan thuis in Nederland.