Captain Kirk succesvol naar de ruimte, en weer terug: ‘Het enige wat ik zag was zwart, oneindig zwart’

Update/VideoDe stroom aan nieuwe ruimtepassagiers lijkt niet op te houden. Vandaag is William Shatner, de acteur die Captain Kirk speelde in de populaire serie Star Trek, in een raket gekropen om een baan rond de aarde te maken. Hiermee is de 90-jarige Canadees de oudste man ooit die zich buiten de dampkring waagt.

11 reacties

 • Dick van Dijk

  3 maanden geleden
  China bouwt 100 kolencentrales, kom op ,laat ze lekker naar de ruimte gaan, ik rij achteruit met mijn auto naar de bakker, ze zoeken het maar lekker uit, carpe diem. We helpen de hele wereld toch om zeep, co2 of niet.
 • theo jansen

  3 maanden geleden
  Gaan de criticasters ook CO2-vrij op de fiets op vakantie en naar het werk?
 • M Hul

  3 maanden geleden
  Ik vond het te gek, daar ging mijn jeugdheld , zomaar echt de lucht in. Ja natuurlijk is het niet goed voor het milieu.Maar dat zijn de kolencentrales ook niet.We zijn er nog lang niet met alles, maar dit was vermakelijk.
 • Grinwis

  3 maanden geleden
  Iedereen heeft het over klimaatverandering maar dit stelletje super rijke verwende jongetjes mogen ongelimiteerd raketten lanceren. Kappen met die onzin!!
 • J.C. Phitphan

  3 maanden geleden
  @ Bas Hoonhorst, Als je naar het verschil in inzicht kijkt, tussen Duitsland en Nederland, betreffende het aardgas, zou je al genoeg moeten weten, kromliggen is juist, maar waarvoor is onduidelijk, alles maar dan ook echt alles op stroom, opgewekt door een paar windmolentjes?? ik vrees dat er nog veel meer ellende te wachten staat, maar 1 ding blijft overeind, de burger mag het ophoesten, ik ben vertrokken, en hier hoor je er niemand over, lekker rustig