Taiwanese marine-schepen in de haven van Keelung. Het eiland heeft gisteren vliegtuigen en schepen uitgezonden om 'gepast' te reageren op de Chinese oefeningen.
Volledig scherm
Taiwanese marine-schepen in de haven van Keelung. Het eiland heeft gisteren vliegtuigen en schepen uitgezonden om 'gepast' te reageren op de Chinese oefeningen. © Getty Images

China gaat vandaag toch door met militaire oefeningen rond Taiwan

Het Chinese leger heeft gezegd dat het vandaag de militaire oefeningen rond Taiwan voortzet. Het leger oefent met onderzeebootbestrijding en aanvallen op zee. Eerder zei het land nog dat zondag de laatste oefeningen zouden zijn.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”