Volledig scherm
Cornald Maas. © ANP

Cornald Maas presenteert Eurovisiesongfestival niet

Cornald Maas gaat het Eurovisiesongfestival niet presenteren in 2020. Dat heeft hij maandag laten weten in een interview met Shownieuws.

Eerder stelde Maas wel graag het liedjesfestijn te willen presenteren, maar dit gaat dus niet door. Het is nog onduidelijk wie het wel gaat doen. Maas hoopt dat Jan Smit de kans krijgt om de presentatie op zich te nemen. Maas en Smit hebben de afgelopen jaren samen commentaar verzorgd voor de live-uitzendingen van het Songfestival.

Diverse BN'ers, van Smit tot Eva Jinek, hebben de afgelopen weken publiekelijk laten doorschemeren interesse te hebben. Het liedjesfestijn vindt in mei 2020 plaats in Rotterdam.

  1. Verdachte Pokémon-moord over dodelijke wurgseks: ‘Ik wilde het superextreem doen, tot ze zou sterven’
    PREMIUM

    Verdachte Poké­mon-moord over dodelijke wurgseks: ‘Ik wilde het superex­treem doen, tot ze zou sterven’

    Het scheelde heel weinig of de verdachte van de geruchtmakende Pokémonmoord in Antwerpen had twee jaar geleden nog meer slachtoffers gemaakt. Vlak na het moment dat hij de put met het lichaam van zijn eerste slachtoffer dicht had gegooid, was de seksueel geobsedeerde Jonny Van Den B. al weer aan het chatten met een ander meisje dat ‘naar zijn Pokémon moest komen kijken’. Ook voor dodelijke ‘wurgseks‘? ,,Daar kan ik geen uitspraken over doen”, zei de verdachte gisteren ontwijkend.