Denemarken heeft vanaf morgen geen coronaregels meer: ‘Nederland heeft er een zooitje van gemaakt’

VideoTerwijl Nederland steggelt over Testen voor Toegang en vaccinatiebewijzen, gooit Denemarken morgen de laatste coronamaatregelen overboord. Dag coronapas, dag 1,5 meter afstand. Hallo festivals en nachtclubs.

50 reacties

 • J Zeeman

  2 jaar geleden
  @Ron de Bruin: Sorry maar als ik een zieke collega zie die wacht op behandeling maar mag wachten omdat niet gevaccineerde covid-19 patienten de boel bezetten terwijl zijn overlevingskansen steeds kleiner worden heb ik er persoonlijk wat moeite mee. Van mij mogen ze wat van die oude kantoorgebouwen ombouwen tot "verpleeg locatie voor vaccinatie weigeraars" zodat de gewone ziekenhuizen weer gewoon reguliere zorg kunnen verlenen. Ik ben er klaar mee.
 • Johny matheeuwsens

  2 jaar geleden
  Denemarken heeft te weinig besmettingen en overlijdens. Ondanks de vaccinaties hebben ze gewoon uitstel gekregen. De zwaarst getroffen landen gaan uiteindelijk veel sneller uit de problemen zijn. Het vaccin alleen is onvoldoende, te weinig immuniteit is de tol. Nog heel veel landen met mooie lage cijfers gaan dat ondervinden.
 • Duinkerken

  2 jaar geleden
  Fred Duinkerken, hierin moet ik Denemarken gelijk geven, ons land heeft er een zooitje van gemaakt, en onder de mensen wordt volop angst gezaaid. Als pastorale werker zie ik dit dagelijks. Jammer.
 • Norbert Schooten

  2 jaar geleden
  E.Willemsen, dat hebt u perfect verwoord, en u hebt volledig gelijk. De Nederlandse bevolking is het probleem
 • Ron de Bruin

  2 jaar geleden
  J.Zeeman. "Gewoon vaccineren en verder niet zeuren." Nou dat denk ik niet, er is ook nog zoiets als recht op zelfbeschikking en respecteren van lichamelijke integriteit. En iemand is niet dom omdat hij of zij een andere mening heeft. Laat een ieder in zijn waarde ook als je het oneens bent. Wees eens aardig tegen elkaar. Al dat opgewonden gedoe is slecht voor de gezondheid, gooit de stress omhoog. En dus slecht voor het afweersysteem. Precies wat je niet wil tijdens een epidemie of pandemie.