Eerder deze week ging een foto viraal waarop Neha te zien was op de militaire luchthaven in het Belgische Melsbroek. De opvallende foto heeft inmiddels ook internationaal weerklank gekregen.
Volledig scherm
Eerder deze week ging een foto viraal waarop Neha te zien was op de militaire luchthaven in het Belgische Melsbroek. De opvallende foto heeft inmiddels ook internationaal weerklank gekregen. © Reuters

Dolblij meisje wil nooit meer terug naar Afghanistan: ‘Ik haat het daar’

Een foto van een huppelend meisje op de militaire luchthaven in het Belgische Melsbroek groeide afgelopen week uit tot een iconisch beeld. Het meisje, Neha, kwam woensdag met een van de laatste evacuatievluchten uit Afghanistan. ,,Ik wil nooit meer terug, ik haat het daar”, vertelt ze tegen Belgische media.

  1. Topman Nike doet schokkende bekentenis: 'Ik heb vroeger een tiener doodgeschoten’

    Topman Nike doet schokkende bekentenis: 'Ik heb vroeger een tiener doodgescho­ten’

    Een prominente bestuurder van een sportmerk heeft in een geruchtmakend interview bekend dat hij in de jaren zestig een tienerjongen heeft doodgeschoten. Het gaat om de 72-jarige Larry Miller, topman van Nike Basketball en zustermerken Jordan en Converse. ,,Het vreet me vanbinnen op”, zegt de Amerikaanse zakenman over zijn lang bewaarde geheim. De schokkende bekentenis komt voorafgaand aan de lancering van zijn nieuwe boek, dat volgend jaar verschijnt.