Volledig scherm

Door jongetje vergeten teddybeer krijgt vip-behandeling in hotel op Hawaii

Het is een kleine ramp voor elke vader of moeder: de favoriete teddybeer van je kind aan het einde van een vakantie in de hotelkamer laten liggen. Het overkwam de Britse moeder Anna op Hawaii. Gelukkig voor haar kreeg teddybeer Sutro van het personeel een ware vijfsterrenbehandeling.

Anna Pickard doet op Twitter verslag van het avontuur van Sutro. Ze beschrijft de schrik die haar om het hart sloeg toen ze erachter kwam dat de teddybeer, de favoriete knuffel van haar zoon Doozer, op de hotelkamer op het Hawaiiaanse eiland Kauai was blijven liggen. 

Toen ze het hotel benaderde met de vraag of ze Sutro - en een zeehondenknuffel die op het eiland was gekocht - toevallig hadden gevonden, was de verrassing groot. ‘Ze stuurden een e-mail terug’, schrijft Pickard. ‘Ze hadden Sutro niet alleen gevonden en zouden hem weer terugsturen, maar ze hadden ook foto's gemaakt, zodat Doozer kon zien wat hij had gedaan tijdens zijn verlengde vakantie.’

Vip-behandeling

Op de foto's is te zien hoe de teddybeer van het hotelpersoneel op Hawaii een enorme vip-behandeling krijgt. Zo brengt de beer een bezoekje aan de spa, laat hij zijn nagels doen en hangt een beetje rond aan het zwembad.

Sutro blijkt keurig opgevoed: aan het einde van zijn verblijf checkt hij ook nog eens keurig uit. Pickard bedankt het personeel van het Grand Hyatt, een luxe hotel op Kauai: ‘Gewoon heel lieve mensen die mij en tientallen collega's lieten huilen vandaag.’

De foto's zijn inmiddels in het bezit van zoon Doozer. Die is ‘zowel verbijsterd als volledig betoverd'.  Op Sutro is het nog even wachten.