Dorpelingen vinden vermiste vrouw terug in buik grote Python

VideoDorpelingen in de Indonesische provincie Sulawesi hebben een vermiste 54-jarige Indonesische vrouw teruggevonden in de buik van een 8-meter lange python. 

Volledig scherm
© Videostill YouTube

Wa Tiba, moeder van twee jongens, verdween donderdag op het eiland Muna in Sulawesi nadat zij naar haar maisakker was gegaan op ongeveer een kilometer van haar huis. Volgens haar familie wilde zij het land controleren omdat wilde zwijnen geregeld het gewas vernielen.

Toen zij de volgende ochtend nog niet terug was, werd haar familie ongerust. Haar zus en haar twee kinderen gingen op zoek en vonden haar voetafdrukken, een fakkel, pantoffels en een machete op de plantage. Daarna werd direct de hulp ingeroepen van de lokale bevolking en de politie.

Lees door onder de tweet.

TodayNaijaBlog on Twitter

Missing Woman Found Dead Inside Python In Sulawesi (Photos) - https://t.co/Cg4E18h0C6

Grote python

Een paar uur later vonden de bewoners een grote python met een gezwollen buik vlakbij de akker. Het dier kon niet meer bewegen. Ze doodden de slang en sneden zijn maag open waarin zij het lichaam van de vrouw vonden.

,,Iedereen huilde en was in shock. Die arme vrouw. Het leek op een horrorfilm. De mensen zijn doodsbang, bang om nog naar buiten te gaan", zegt dorpeling Ayu Kartika.

Het is voor zover bekend de tweede keer in een jaar dat een python een mens heeft gedood op Sulawesi. In maart 2017 werd Akbar Salubiro (25) opgeslokt door een  zeven meter lange python.