De beruchte crimineel en FBI-verklikker James ‘Whitey’ Bulger werd dood gevonden in zijn cel in de gevangenis van Hazelton (West Virginia), slechts een paar uur nadat hij overgeplaatst was.
Volledig scherm
De beruchte crimineel en FBI-verklikker James ‘Whitey’ Bulger werd dood gevonden in zijn cel in de gevangenis van Hazelton (West Virginia), slechts een paar uur nadat hij overgeplaatst was. © USP. AP

Drie verdachten aangeklaagd voor gevangenismoord op bejaarde topcrimineel en FBI-verklikker Bulger

De Amerikaanse justitie heeft drie verdachten aangeklaagd voor de moord op de beruchte Amerikaanse crimineel James ‘Whitey’ Bulger, die in 2018 op 89-jarige leeftijd in een zwaarbeveiligde gevangenis werd vermoord. Twee van de verdachten zaten al vast, de derde was vrijgelaten maar is donderdag opnieuw gearresteerd vanwege de moord op de voormalige FBI-informant.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”