Elke v.d.V. heeft volgens het Openbaar Ministerie geluk gehad dat de vlucht met slechts twee uur vertraging eindigde op Schiphol.
Volledig scherm
Elke v.d.V. heeft volgens het Openbaar Ministerie geluk gehad dat de vlucht met slechts twee uur vertraging eindigde op Schiphol. © Wiki Commons

Dronken Nederlandse (21) in Canada veroordeeld na verstoren vlucht

Een 21-jarige vrouw uit Nederland is in Canada veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie weken wegens het verstoren van een Air Canada-vlucht. De werkloze Elke v.d. V. moet ook een boete van een paar duizend euro betalen. Ze schopte stennis aan boord toen ze geen alcohol meer kreeg waardoor het vliegtuig een tussenlanding moest maken, melden Canadese media.

  1. Hoe een sprookjesachtige roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmerrie
    PREMIUM
    reconstructie

    Hoe een sprookjes­ach­ti­ge roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmer­rie

    De verdwijning van youtuber Gabby Petito (22) houdt de Verenigde Staten al weken in de greep. Petito en haar verloofde Brian Laundrie (23) vertrokken begin juli op roadtrip door de VS. Het moest de tijd van hun leven worden. Tot hun reisverslagen in augustus plots stopten, en de blondine abrupt verdween. Brian keerde alleen terug naar huis. Niet veel later verdween hij zelf. De reconstructie van een gruwelijk fout gelopen roadtrip.