Volledig scherm
© AFP

'Drukke' Trump scheept jarige Melania af met bloemen en een kaart

VIDEOMelania Trump viert vandaag haar 48e verjaardag, maar van haar man Donald moet ze het wat betreft mooie cadeaus niet hebben. De Amerikaanse president gaf in een interview met tv-programma Fox and Friends toe dat hij zijn vrouw 'niet zo veel' heeft gegeven.

Trump begon het interview met de mededeling dat het een bijzondere dag is, omdat Melania verjaart. ,,Happy birthday  aan Melania dus." Gevraagd naar zijn cadeau zei Trump aanvankelijk dat hij daar misschien beter niet op in kon gaan, omdat hij dan in de problemen kon komen.  Even later vertelde hij wat hij dan had gegeven: 'een mooie kaart en mooie bloemen'. 

De president rechtvaardigde zijn geringe inspanningen met de mededeling dat hij 'heel druk' is. Ook Melania heeft overigens het nodige te doen. Ze organiseerde voor dinsdag het presidentiële diner met de Franse president Macron, en afgelopen weekend was ze in Houston voor de begrafenis van voormalig First Lady Barbara Bush.

De vraag is of de president niet beter wat meer zijn best kan doen. Al maanden verschijnen in de media berichten over de niet geheel rimpelloze relatie tussen Donald en Melania. De vermeende affaire van The Donald  met pornoster Stormy Daniels zal ook niet bijdragen aan het geluk in de echtelijke sponde.

Een woordvoerder van het Witte Huis meldt dat Melania haar verjaardag met familie viert.

Melania kreeg vandaag wel haar eigen wassen beeld:

Volledig scherm
© AFP