In dit huisje op het volkstuincomplex Münster-Kinderhaus zou de 27-jarige hoofdverdachte de vermeende feiten hebben gepleegd.
Volledig scherm
In dit huisje op het volkstuincomplex Münster-Kinderhaus zou de 27-jarige hoofdverdachte de vermeende feiten hebben gepleegd. © Polizei Münster

Duitse politie rolt pedonetwerk op, jongens van 5 en 10 misbruikt in zomerhuisje

De Duitse politie heeft elf mensen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een grote landelijke kindermisbruikzaak. De zaak kwam aan het licht na onderzoek door de politie van Münster. De recherche heeft ook drie kinderen als slachtoffer geïdentificeerd. Zij zijn 5, 10 en 12 jaar oud.

  1. Verdwijning Maddie McCann: ‘Duitse verdachte schreef in chat over ontvoering en misbruik kind’
    Update

    Verdwij­ning Maddie McCann: ‘Duitse verdachte schreef in chat over ontvoering en misbruik kind’

    De vermeende moordenaar van de destijds 3-jarige Madeleine McCann ‘wilde iets kleins vangen en dagenlang gebruiken’. Dat schreef de nieuwe hoofdverdachte Christian Brückner (43) uit Braunschweig ruim zes jaar na de verdwijning van de Britse peuter in een chatbericht aan een vriend, meldt Der Spiegel. Het Duitse Openbaar Ministerie onderzoekt of de meervoudig veroordeelde kindermisbruiker ook betrokken was bij de verdwijning van een 5-jarig meisje in de deelstaat Saksen-Anhalt.