Een ongeloofwaardige leider of een frisse wind? ‘Coolste premier ter wereld’ ligt wéér onder vuur

Finland/met videoOpnieuw maakt de 36-jarige Finse premier Sanna Marin de tongen los. Deze keer met filmpjes waarin de minister-president te zien is terwijl ze uitbundig aan het dansen is. Vandaag kwam er weer een video naar buiten waarin ze intiem danst met een zanger met wie ze geen relatie heeft. Past haar gedrag bij het ambt van premier? ,,Een jonge, aantrekkelijke vrouw die de baas is. Dat is even wennen.’’

106 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Als het een seks feest is ,zeg het dan gewoon
 • M. Bulsing

  1 maand geleden
  Belachelijk dat het haar zo kwalijk wordt genomen. Geen wonder dat veertigminners de politiek massaal de rug toekeren
 • J de bruijn

  1 maand geleden
  Heerlijk toch! Laat die vrouw lekker dansen en doen. Geniet met je vrienden! Al die azijnzeikerds die roepen ik neem haar niet meer serieus. Zelf zeker een zuur leven gehad.
 • Dirk Verwoerd

  1 maand geleden
  Het gaat er niet om of iemand wel of niet mag doen, het gaat erom dat als ik haar zie ik haar niet meer serieus kan nemen als iemand die een land vertegenwoordigd. Net als Boris Johnson lallend feest viert, die neem je ook niet serieus meer. Het is eenmaal zo dat je van iemand die je land bestuurt, een beetje normaal doet en niet als een dronken twintiger te boek staat… sorry maar dan is het moeilijk degene nog serieus te bemen.
 • Henk Leber

  1 maand geleden
  Top premier, laat haar lekker dansen en lol hebben. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Ga zo door en negeer die treurige mensen.