Volledig scherm
PREMIUM
De familie Zapp in Egypte. © Hollandse Hoogte

Een wereldreis van 17 jaar

Familie ZappZe waren beide rond de dertig jaar, het nieuwe millenium was aangebroken en Candelaria en Herman Zapp dachten dat het en mooi plan was met hun oude auto een lange reis vanuit Buenos Aires naar Alaska te maken. Zeventien jaar later is het Argentijnse stel nog steeds niet gestopt met rijden. 

De Graham-Paige uit 1928 heeft meer dan 300.000 kilometer achter de rug, 75 landen gezien en heeft nu zes mensen aan boord: onderweg werden de vier kinderen Zapp geboren, in de Verenigde Staten, Argentinië en Australië.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Reddingstunnel voor Julen (2) is klaar

    Reddings­tun­nel voor Julen (2) is klaar

    De brandweer in de Zuid-Spaanse provincie Málaga heeft een ‘lift’ laten maken voor het naar boven hijsen van het tweejarige jongetje Julen. Hij zit al ruim een week in een diepe, smalle put in de bergen. Specialisten van een mijnreddingsteam hopen hem te bevrijden via een schacht die naast de put wordt gegraven. Die verticale schacht is klaar, nu moet er nog enkele meters horizontaal gegraven worden naar de plek waar Julen vermoedelijk zit.