Prins Andrew rijdt met Ghislaine Maxwell weg na de huwelijksplechtigheid van zijn voormalige vriendin Aurelia Cecil in Chamberlayne bij Salisbury, in september 2000.
Volledig scherm
Prins Andrew rijdt met Ghislaine Maxwell weg na de huwelijksplechtigheid van zijn voormalige vriendin Aurelia Cecil in Chamberlayne bij Salisbury, in september 2000. © AP

'Epstein verzamelde chantagemateriaal over Andrew'

Jeffrey Epstein zou belastend materiaal over de Britse prins Andrew hebben verzameld waarmee hij hem mogelijk kon chanteren. Dat staat volgens Britse media in de rechtbankdocumenten die donderdag op last van een rechter in New York werden vrijgegeven.

  1. Liefdevolle bruiloftsvideo wordt verslag van chaos in Beiroet: ‘Onze droomplek werd nachtmerrie’
    PREMIUM
    VIDEO

    Liefdevol­le bruilofts­vi­deo wordt verslag van chaos in Beiroet: ‘Onze droomplek werd nachtmer­rie’

    Wat de mooiste dag van haar leven had moeten zijn, eindigde gisteravond in een ramp van ongekende omvang. Door een gigantische explosie in de haven van de Libanese hoofdstad Beiroet moest kersverse bruid Israa Seblina rennen voor haar leven. Haar bruidsfotograaf legde de angstaanjagende beelden vast die nu de hele wereld overgaan. ,,Onze droomplek veranderde binnen enkele seconden in een spookstad vol bloedende mensen. Het was een nachtmerrie”, laat de 29-jarige Amerikaanse aan deze site weten.