Europa grijpt in, Nederland straks vrijhaven-af voor dubieus buitenlands vermogen

met videoNederland is straks geen vrijhaven meer voor dubieus buitenlands vermogen. Over pakweg twee jaar zal geen enkele topcrimineel, Russische oligarch of terreurgroep er zijn kapitaal of bezittingen nog anoniem kunnen verbergen.

72 reacties

 • eric pieters

  1 maand geleden
  Terecht, Nederland steelt niet alleen van zijn burgers, maar ook van mede EU genoten. Dat mag dan allemaal maar oh wee als je een rekening in Zwitserland opent. Dan zijn de poppen aan het dansen, want wij mogen natuurlijk niet hetzelfde doen. Dat zou schandalig zijn!
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind het sowieso belachelijk is dat Nederland een vrijhaven is voor fout,dus Russisch geld,bijvoorbeeld,om je rot te schamen
 • Karel Tichmann

  1 maand geleden
  Nederland is hét paradijs van geld witwassen. Een gigantische €301 miljoen boete voor geld witwassen bij de Nederlandse Rabobanken (US) die geparkeerd waren in Californië, vlak voor de grens met Mexico. Ze werden beschuldigd van het witwassen van honderden miljoenen dollars voor drugssmokkelaars. Het was een van de grootste in de geschiedenis waarbij NarcoLand en de Mexicaanse kartels betrokken waren. Het is zo slecht dat drugsgeld € 9.1+ miljard p/jaar is nu een onderdeel van de NLse economie.
 • jan van Blitterswijk

  1 maand geleden
  Het is echt lachen geblazen m.b.t. het confisqueerden van Russisch bezit. Allereerst hebben de westerse regeringen geprofiteerd van de Russische oligarchen door hen te faciliteren bij het opkopen van kostbaar onroerend goed. De elite winkels in de PC Hoofdstraat draaide op de inkopen van deze Russische grondstoffen dealers. De vaderlandse jachtenbouwers legden de Russische opdrachtgevers in de watten. En nu moeten er kopers worden gezocht voor hun in beslag genomen rijkdommen. Wie o wie?
 • folkers

  1 maand geleden
  Dhr @ Vergouwen, u heeft geen woord gelogen uitstekende formulering.