Volledig scherm
PREMIUM
Het huis van Johan en Antoinette, met de politielinten nog op het hek. © Winkels Edwin

Familiedrama Malaga: 'Na haar dood wilde hij blijkbaar niet meer verder'

In een afgelegen huis bij Málaga werden vorige week de lichamen van Gorinchemmer Johan (58), zijn vrouw Antoinette (57) en haar moeder (90) gevonden. Ze waren al enige tijd dood. Hun weinige vrienden kenden hen als 'op zichzelf en heel gelovig'.  

Priester Gonzalo Martín zal de mis van vanmiddag in de Virgen del Carmen-kerk in Benalmádena, aan de Costa del Sol, opdragen aan zijn goede Nederlandse vrienden. Aan Johan, de grote man die hem zoveel hielp in de kerk en zich zelfs voorbereidde om diaken te worden. Aan Antoinette, de lieve vrouw die hij eind augustus voor het laatst zag, ernstig ziek; ze had een rolstoel nodig. En van haar moeder, die hij vrijwel nooit zag en van wie hij de naam niet weet.

  1. Heftige beelden van Franse agente die door gele hesjes wordt belaagd
    Video

    Heftige beelden van Franse agente die door gele hesjes wordt belaagd

    In Frankrijk wordt met ontzetting gereageerd op ‘gele hesjes’ die zaterdag een politieauto in Parijs aanvielen. De wagen wordt bestuurd door een agente die de agressieve actie van de demonstranten heeft gefilmd. Ze bekogelen de dienstauto onder meer met stenen en een knuppel. De beelden zijn inmiddels duizenden keren gedeeld op social media. Veel Fransen spreken schande van de actie van de gele hesjes en nemen het op voor de politie.