Feestende Finse premier (36) moet zich verdedigen voor uitgelekte video: ‘Ik heb niets te verbergen’

met VideoDe Finse premier Sanna Marin heeft zich op een persconferentie moeten verdedigen nadat op sociale media een filmpje uitlekte waarop zij dansend en feestend te zien is. Sommige critici noemen haar gedrag ‘ongepast’. Anderen zien juist menselijk gedrag en vinden dat een premier in haar vrije tijd best een feestje mag bouwen.

132 reacties

 • Ben Balsink

  1 maand geleden
  Ik woon zelf in Finland. Er is niets mis met feesten, maakt niet uit wie je bent. De frustratie onder de Finnen is vooral omdat er niets gedaan word aan de stijgende kosten en de beroerde gezondheid zorg. Dus voor de Finnen is het simpel gezegd eerst de problemen oplossen en DAN gaan feesten. Niet feesten terwijl burgers moeten lijden.
 • Cornelis Woester

  1 maand geleden
  Bemoei je met je eigen zaken zou Ik zeggen. Beoordeel haar op haar werk en niet op haar privé.
 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Goh, en ze staat niet eens half naakt op het filmpje,wat een gezeur en een geneuzel! Gewoon prive niks meer delen telefoon uit en feesten maar,zolang je wilt heb je ook geen last van al die bemoeials!
 • M Bessen

  1 maand geleden
  Wat een ophef om helemaal niets... Filmpje gezien, die dame is blij, dat is alles. Poe hey
 • Nico Te Lindert

  1 maand geleden
  Ik probeer nog steeds te begrijpen waar de ophef over gaat. Ik lees het hier niet terug. Sinds wanneer is feesten in Finland verboden?