Premier Mark Rutte heeft dinsdag in New York met politiek leiders uit Maleisië, Australië, Oekraïne en België overleg gevoerd over de berechting van degenen die verantwoordelijk zijn voor het neerhalen van vlucht MH17 vorig jaar juli boven Oekraïne. Daar werd deze omstreden foto gemaakt.
Volledig scherm
Premier Mark Rutte heeft dinsdag in New York met politiek leiders uit Maleisië, Australië, Oekraïne en België overleg gevoerd over de berechting van degenen die verantwoordelijk zijn voor het neerhalen van vlucht MH17 vorig jaar juli boven Oekraïne. Daar werd deze omstreden foto gemaakt. © BELGA

Foto van Mark Rutte bij MH17-overleg valt verkeerd

Een foto van premier Mark Rutte met politieke leiders uit Maleisië, Australië, Oekraïne en België is totaal verkeerd gevallen. De opmerkelijke foto werd gemaakt na het overleg over de berechting van degenen die verantwoordelijk zijn voor het neerhalen van vlucht MH17 vorig jaar boven Oekraïne. ,,De MH17-ramp op zo'n jolige manier uitbuiten is respectloos."

  1. Bungeejump eindigt in nachtmerrie: vrouw (25) ‘denkt dat het haar beurt is’, maar springt zonder koord

    Bungeejump eindigt in nachtmer­rie: vrouw (25) ‘denkt dat het haar beurt is’, maar springt zonder koord

    Een jonge vrouw is in de Colombiaanse stad Amagá, vlakbij Medellín, op tragische wijze overleden nadat ze vermoedelijk de verkeerde instructies had opgevolgd bij het bungeejumpen. De 25-jarige Yecenia Morales Gómez dacht vanwege een misvatting dat het haar beurt was, maar sprong tientallen meters naar beneden zonder touw, voor de ogen van haar vriend. De aanbieder van de sprong ontkent dat er sprake was van een communicatiefout.