Volledig scherm
© ap

Gebreid mutsje prinses Charlotte zat verkeerd om

Het gebreide mutsje dat prinses Charlotte ophad toen ze zaterdag vlak na haar geboorte voor het eerst voor de fotografen verscheen, was een cadeautje van de moeder van haar Spaanse nanny. Het mutsje blijkt verkeerd om gebruikt.

Volledig scherm
© ANP

Ayojo Villar, de verkoopster van de luxe babykledingwinkel Irulea in de Spaanse stad San Sebastian waar het mutsje is gekocht, viel de modemisser direct op. ,,Ze draagt het achterstevoren. Het gedeelte dat om haar gezichtje heen zit, hoort om het nekje'', vertelt ze People.

Run op babykleertjes
Net als vlak na de geboorte van prins George ontstond er deze week een run op de kleertjes van Charlotte. Kensington Palace wilde volgens de Britse krant niks prijsgeven over het crèmekleurige mutsje, dat was 'privé'. Maar nu blijkt dat het een cadeautje is van de moeder van Maria Teresa Turrion Borrallo, zij is de nanny van prins George.

De moeder van oppas Maria zou ook een jasje, schoentjes, dekentje en matrasje hebben gekocht. Allemaal in dezelfde crèmekleur. Ongeveer anderhalve maand geleden stuurde de Spaanse vrouw dit op naar Londen. De winkel Irulea plaatste deze week al een berichtje op hun Facebookpagina waarin ze schreven dat het mutsje uit hun winkel kwam.

Eerder deze week vertrokken prins William, Kate en hun twee kinderen van Kensington Palace in Londen naar Anmer Hall, op zo'n 190 kilometer van de hoofdstad bij Norfolk. Verwacht wordt dat het jonge gezin daar de komende weken zal verblijven. De hertog en hertogin van Cambridgde en hun kroost hebben hier iets meer privacy dan in Londen.

Lees alles over de geboorte van Charlotte in ons dossier.

Desde IRULEA nos gustaría agradecer las múltiples felicitaciones y muestras de cariño que hemos recibido, por parte de...

Posted by Irulea on Friday, May 8, 2015