Russisch president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
Russisch president Vladimir Poetin. © ANP / EPA

Geheime peiling van Kremlin: Russen worden oorlog in Oekraïne beu

Amper een kwart van de Russen wil de oorlog in Oekraïne nog doorzetten. Dat blijkt uit een geheime peiling die het Kremlin liet uitvoeren en waarop de onafhankelijke Russische nieuwssite Meduza de hand kon leggen.

91 reacties

 • A.R. de Vries

  2 maanden geleden
  m. de vries Laat de rest dan geen wapens sturen dat bevorded de vrede niet
 • Sito Van Magentis

  2 maanden geleden
  @Holla nder: In Nederland mag je het kabinet wegstemmen, elke 4 jaar. Dat jouw favoriete partij dan niet wint, is ook democratie. In Rusland valt er maar op 1 persoon te stemmen en dat is Poetin.
 • Hans Laats

  2 maanden geleden
  Hans Laats. @Ronald Bosch, juist wat u daar weergeeft in uw reactie. Het zijn niet DE RUSSEN maar Poetin die met een oorlog is begonnen en het westen de schuld geeft.
 • Ronald Bosch

  2 maanden geleden
  @Paul de Jong: Lekker makkelijk om alles alleen van onze kant te bekijken. Al jaren wordt het Westen als het kwaad afgeschilderd in Rusland, Oekraïne neergezet als staat die gedenazificeerd moet worden. Er zijn ook zat games die door Rusland gefabriceerd worden over de oorlog in Syrië waarin het Westen het kwaad is of je nazi's in Oekraïne kunt doodschieten, een Tsjechisch bedrijf wat in 2013 een spel uitbracht waarin de NAVO uitgeschakeld word door een coalitie van China en Iran...
 • Harmannus Muskee

  2 maanden geleden
  De waanzin van een oorlog,waarvoor moeten deze mensen dood,alleen om een stuk grond,en niemand heeft het eeuwige leven,alleen maar om aardse macht,en die gaat snel verloren.