Geda zette zijn keuze kracht bij door het bordje van Trump te kiezen
Volledig scherm
Geda zette zijn keuze kracht bij door het bordje van Trump te kiezen © REUTERS

Geit voorspelt dat Clinton wint, aap kiest voor Trump

Octopus Paul move over: de Amerikaanse verkiezingen hebben geit Boots en aap Geda om de uitslag te voorspellen. Ze zijn het echter niet eens over wie er gaat winnen...

 1. Amerika kiest: de laatste voorspellingen en hoe laat weten we het?
  Clinton vs Trump

  Amerika kiest: de laatste voorspel­lin­gen en hoe laat weten we het?

  Het is zover: Amerika kiest. De spanning bereikt zo langzamerhand een hoogtepunt: want wie wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten? Hillary Clinton ligt voor in de peilingen, maar Donald Trump lijkt te zijn begonnen aan een eindsprint. Of zakt hij weer wat terug? We praten je elke dag bij over het laatste nieuws, de laatste schandalen en de laatste peilingen in de strijd om het presidentschap. Het artikel wordt gedurende de dag aangevuld. Lees in ons dossier wat er nog meer gebeurde in de strijd tussen de twee kandidaten.
 2. Lange rijen om te stemmen, Hillary steekt duim omhoog
  Clinton vs Trump

  Lange rijen om te stemmen, Hillary steekt duim omhoog

  Het is zover: Amerika kiest. De spanning bereikt vandaag en vannacht een hoogtepunt: want wie wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten? Hillary Clinton ligt voor in de peilingen, maar Donald Trump won de verkiezingen in de eerste dorpjes. We praten je vandaag en vannacht bij over het laatste nieuws, de laatste peilingen en de uiteindelijke uitslag van de strijd om het presidentschap. Blijf vanavond en komende nacht volledig op de hoogte via ons liveblog. En lees hier wat je vandaag op de verkiezingsdag van ons kunt verwachten.