Volledig scherm
© AP

'Geluidsopname affaire Clinton en Lewinsky uitgelekt'

De National Enquirer heeft de hand weten te leggen op een geluidsopname van Bill Clinton en Monica Lewinsky. Daarop zou te horen zijn hoe Lewinsky Clinton, die toen nog de president van Amerika was, probeert te verleiden.

Volgens Radaronline maakt de National Enquirer het bandje morgen openbaar. Het geluidsfragment, dat uit 1997 stamt, laat horen hoe Monica Lewinsky de president probeert te porren voor een vrijpartij. 'Ik kan mijn kleren uit doen en beginnen met... Zou je dat leuk vinden?', vraagt de oud-stagiaire van het Witte Huis aan Bill Clinton.

'Ik weet dat je morgenavond alleen bent, laten we een geheime ontmoeting hebben. Ik hoop dat je mijn script volgt en precies doet wat ik wil. Een ontmoeting hoeft maar vijftien minuten te duren, of een half uur, zolang als nodig is', vervolgt ze. Bill Clinton is niet te horen op de tape, maar toch kan het geluidsfragment dat als vernietigd beschouwd werd voor serieuze problemen zorgen. Niet zo zeer voor Bill zelf, maar voor zijn vrouw Hillary die in 2016 een gooi wil doen naar het presidentschap.

Het origineel van het bandje stuurde Lewinsky, inmiddels 40 jaar oud, naar haar minnaar die het daarna liet vernietigen althans dat dacht hij. Er blijkt toch een kopie te bestaan.

  1. Zwerfpup met dodelijke tumor wordt politiehond: ‘Eddie krijgt de beste zes maanden van zijn leven’

    Zwerfpup met dodelijke tumor wordt politie­hond: ‘Eddie krijgt de beste zes maanden van zijn leven’

    Politieagenten in de Amerikaanse plaats Pasco dachten aanvankelijk dat straathondje Eddie door een auto was aangereden toen ze hem vonden. Het dier was blind aan een oog en zwierf al een maand over straat. Een dierenarts ontdekte dat de pup een tumor heeft en daardoor minder dan een jaar te leven. Voorzien van een eigen uniform, compleet met insignes, schittert Eddie nu als politiehond.