Volledig scherm

Generaal betrokken bij Petraeus-schandaal

UpdateDe Amerikaanse federale recherche FBI doet onderzoek naar de Amerikaanse commandant in Afghanistan, John Allen, in verband met het schandaal rond de vertrokken CIA-directeur David Petraeus. Allen zou ongepaste e-mails hebben gestuurd naar een vrouw, Jill Kelley, een vriendin van de familie Petraeus. Dat heeft een hoge Amerikaanse regeringsfunctionaris, die anoniem wilde blijven, gezegd.

 1. Nieuwe stap in strijd particuliere ruimtevaart: Jeff Bezos wil in juli eerste toerist in ruimte

  Nieuwe stap in strijd particulie­re ruimte­vaart: Jeff Bezos wil in juli eerste toerist in ruimte

  Blue Origin, het commerciële ruimtevaartbedrijf van zakenman Jeff Bezos, wil op 20 juli voor het eerst een toerist naar de ruimte brengen. Het is de bedoeling dat hij of zij naar een hoogte van ruim 100 kilometer gaat. Daar is de ruimtevaarttoerist een paar minuten gewichtloos en kan hij de kromming van de aarde zien. Daarna zakt het vaartuig met de passagier terug naar het oppervlak van de aarde. Bezos’ plannen zijn een nieuwe stap in de strijd om de ruimtevaarttoerist.
 2. Expeditie Robinson-winnares mag mogelijk nooit meer rijden: ‘Hevige drinker die van de weg moet’
  PREMIUM
  VIDEO

  Expeditie Robinson-winnares mag mogelijk nooit meer rijden: ‘Hevige drinker die van de weg moet’

  Voormalig Miss België Tanja Dexters (44) moet volgens justitie direct uit het verkeer worden gehaald. Uit toxicologisch onderzoek is gebleken dat ‘Dexters een hevige drinker is en een gebruiker van cannabis’, stelt het parket in Turnhout. De Vlaamse, die in Nederland vooral bekend is van haar deelname aan Expeditie Robinson in 2011, verdedigde zich vrijdag voor de rechtbank. ,,Ik heb zeven weken op een eiland gezeten. Zonder glas. Ik heb me daar niet slecht door gevoeld.”
 1. Ranki Oberoi: 'Ik zag Usain Bolt en dacht, dit is wat ik wil'
  Play

  Ranki Oberoi: 'Ik zag Usain Bolt en dacht, dit is wat ik wil'

 2. Di-rect sluit vanuit Madurodam Bevrijdingsfestival af
  Play

  Di-rect sluit vanuit Madurodam Bevrij­dings­fes­ti­val af