Griekenland en Turkije ontruimen dorpen vanwege bosbranden, ook toeristen geëvacueerd

Update/VideoHet zuidoosten van Europa wordt geteisterd door extreme hitte. Het kwik stijgt de komende dagen tot bijna 45 graden in onder meer Turkije, Griekenland en Sicilië. Onderwijl hebben de hulpdiensten de handen vol aan bestrijding van natuurbranden en het evacueren van inwoners en buitenlandse toeristen. 

9 reacties

 • Marco S. Zelf

  3 maanden geleden
  Ik heb het jaaaren geleden meegemaakt in een bos in Noord Brabant. Daar wordt je echt niet gelukkig van. Sterkte allemaal daar.
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  F. Bali @Jan de Lange: dit zijn geen politieke spelletjes dus je reactie vind ik dan ook echt niet gepast!! ItaIië kampt er ook mee dus wat heeft Erdogan en Gulen hier mee te maken. Als je niets nuttigs te zeggen hebt, hou je reactie dan voor je. F. Bali
 • Jan De Lange

  3 maanden geleden
  Heeft Erdogan al gezegd dat Gulen dit heeft aangestoken?
 • Ninette Van der zwan

  3 maanden geleden
  Vreselijk voor die mensen,hebben het al moeilijk als er geen toeristen komen...iv ze daar toch echt van leven,hopenlijk blijft de schade bespaard....
 • Reginald Grunder

  3 maanden geleden
  Een ramp voor een land en uiteraard voor die mensen die getroffen worden. Die mensen die de branden aansteken dus veroorzaken moeten voor het leven opgesloten worden want ze plegen indirect vele verschrikkelijke moorden.
 1. Alec Baldwin: A-acteur maar nooit onbesproken
  PREMIUM
  profiel

  Alec Baldwin: A-acteur maar nooit onbespro­ken

  Van kwade opzet lijkt geen enkele sprake nadat Alec Baldwin (63) op een filmset een vuurwapen afvuurde op cameraregisseur Halyna Hutchins (42), die aan de gevolgen daarvan is overleden. Maar de acteur is inmiddels bekender om alle rellen en incidenten dan om zijn rollen. Het had niet veel gescheeld of de in New York geboren Baldwin was Batman in de gelijknamige film uit 1989 van Tim Burton. De felbegeerde rol ging uiteindelijk naar zijn collega uit Beetlejuice van een jaar eerder: Michael Keaton. Niet dat zijn carrière vervolgens in het slop raakte.