Griekenland en Turkije ontruimen dorpen vanwege bosbranden, ook toeristen geëvacueerd

Update/VideoHet zuidoosten van Europa wordt geteisterd door extreme hitte. Het kwik stijgt de komende dagen tot bijna 45 graden in onder meer Turkije, Griekenland en Sicilië. Onderwijl hebben de hulpdiensten de handen vol aan bestrijding van natuurbranden en het evacueren van inwoners en buitenlandse toeristen. 

9 reacties

 • Marco S. Zelf

  1 jaar geleden
  Ik heb het jaaaren geleden meegemaakt in een bos in Noord Brabant. Daar wordt je echt niet gelukkig van. Sterkte allemaal daar.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  F. Bali @Jan de Lange: dit zijn geen politieke spelletjes dus je reactie vind ik dan ook echt niet gepast!! ItaIië kampt er ook mee dus wat heeft Erdogan en Gulen hier mee te maken. Als je niets nuttigs te zeggen hebt, hou je reactie dan voor je. F. Bali
 • Jan De Lange

  1 jaar geleden
  Heeft Erdogan al gezegd dat Gulen dit heeft aangestoken?
 • Ninette Van der zwan

  1 jaar geleden
  Vreselijk voor die mensen,hebben het al moeilijk als er geen toeristen komen...iv ze daar toch echt van leven,hopenlijk blijft de schade bespaard....
 • Reginald Grunder

  1 jaar geleden
  Een ramp voor een land en uiteraard voor die mensen die getroffen worden. Die mensen die de branden aansteken dus veroorzaken moeten voor het leven opgesloten worden want ze plegen indirect vele verschrikkelijke moorden.