Meghan Markle en prins Harry, vlak na de geboorte van zoontje Archie.
Volledig scherm
Meghan Markle en prins Harry, vlak na de geboorte van zoontje Archie. © AP

Harry en Meghan ouders geworden van dochtertje Lilibet, koningin Elizabeth ‘erg blij’

UpdateDe Britse prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39) hebben de geboorte van hun dochter bekendgemaakt. Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor is vrijdag geboren in een ziekenhuis in Santa Barbara in Californië. Ze woog bij de geboorte iets meer dan zeven pond. Moeder en kind maken het na de bevalling goed en ‘beginnen thuis te wennen’, meldt het stel in een verklaring. Koningin Elizabeth laat weten ‘verheugd’ te zijn met de geboorte van het kind. 

9 reacties

 • ineke van den Berg

  1 jaar geleden
  Wat krijgen deze verwende schatrijke mensen toch veel aandacht. Kopen gewoon een villa van 12,6 miljoen. Koningshuizen zouden afgeschaft moeten worden. Het is bij ons niet veel anders. In crisis tijd een miljoenen villa kopen en in de Corona tijd nog even een boot van2 miljoen. Ach ja zei Máxima , ik gun het hem hij werkt zo hard. Mag ik dan een teiltje! Het is belastinggeld.
 • Schottelndreier

  1 jaar geleden
  Lilibet Diana.... tranen van geluk. Ik wens jou een prachtig leven toe!
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Ik wens Harry and Megan heel veel gezondheid,liefde en blijdschap met de nieuwe spruit. Liefs Annette uit Rotterdam Nederland.
 • Dientje Pison

  1 jaar geleden
  Wanneer komen de foto's? Over 2 jaar, als Lili dan van achteren gefotografeerd wordt, al lopend, net zoals Archie? Ja hoor! Naar Californië uitgeweken om een eigen leven te leiden, maar iedere dag verschijnt die Harry wel in de media! En hij vergelijkt zich steeds meer met zijn moeder!.Openlijk! Compleet met die frustraties........Hij zou daar therapie voor gevolgd hebben, welnu daar is niet veel van te merken! Een labiele knaap!
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Goed nieuws Harry en Meghan, en nu lekker dáár blijven, je eigen leven lijden ver van die slangenkuil in Engeland