REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Het einde lijkt nabij voor tickets van 10 euro bij Ryanair

Ryanair kan de komende jaren geen tickets meer aanbieden voor absolute bodemprijzen, zoals 0,99 of 9,99 euro. Dat heeft topman Michael O’Leary van de Ierse lowcostmaatschappij gezegd in een radio-interview met de Britse omroep BBC.

11 reacties

 • A. Volmer

  2 maanden geleden
  Jammer, ik houd wel van die goedkope tickets, het zal mij overigens verder niet tegenhouden te vliegen.
 • T. Van Kampen

  2 maanden geleden
  Nu begrijp ik waarom andere maatschappijen enorme winsten maken. (Ook een over de rug van klanten) de aandeelhouders lachen zich stuk
 • Dre Haas

  2 maanden geleden
  Als een bedrijf vliegtickets kan aanbieden voor 10 euro en daarmee alle kosten kan dekken, sterker nog er zelfs nog winst mee kan maken, dan is er geen reden om de prijzen te verhogen. Zoals we allemaal weten "meer opbrengst dan kosten = pure Winst". Niks marktmechanisme, niks onzichtbare hand, de (grote) bedrijven hebben de macht om zelf de prijzen te dicteren en verhogen. Dat is kapitalisme.
 • Hendrik Vosbergen

  2 maanden geleden
  Van mij mag Ryanair vandaag nog opgedoekt worden of verboden worden. Het voegt niets toe en faciliteert onnodig leisure travel dat heel slecht is voor het milieu.
 • Marc Fahrner

  2 maanden geleden
  En dan over een jaar allemaal boos klagen omdat het personeel gillend wegloopt van de werkdruk en de lage salarissen. Als iets te mooi klinkt om….