Volledig scherm
Zack en Nick Lewan trouwen met Krissie en Kassie Bevier. © Twitter

Identieke tweeling trouwt met... identieke tweeling

Twee identieke tweelingbroers gaan in Michigan trouwen met twee... identieke tweelingzussen. Om de verwarring compleet te maken, gaan ze ook nog eens een appartement delen. Met twee slaapkamers welteverstaan.

Zack en Nick Lewan (24) zijn al sinds de geboorte onafscheidelijk. Hetzelfde geldt voor Krissie en Kassie Bevier (24). Nu ze zo'n opmerkelijk liefdesverhaal laten optekenen, doen ze zowat alles in duo. En daar hoort dus ook hun jawoord geven bij.

Krissie en Jack stappen vrijdag in het huwelijksbootje, Kassie en Nick volgen een dag later. De receptie staat daarna -voor alle vier samen- gepland, weet de lokale krant Jackson Citizen Patriot. ,,Ik kan niet geloven dat dit echt gaat gebeuren", verklaarde Nick in een interview met WILX-TV.

Disney World
Krissie vond het toch belangrijk om een eigen huwelijksdag te hebben. ,,Want als lid van een tweeling krijg je bijna nooit iets voor jezelf, alles moet gedeeld worden." Omdat de gastenlijst er bijna identiek uitzag, besloten ze het wel bij één feest te houden.

Beide stellen trekken voor hun huwelijksreis naar Florida. Samen zullen ze enkele dagen in Disney World doorbrengen, daarna gaan ze hun eigen weg.

Verloofd in museum
Kassie en Nick leerden elkaar vier jaar geleden als student op de universiteit kennen. Tijdens hun eerste date vonden ze het een origineel idee om hun spiegelbeeld mee te brengen. En warempel, ook tussen Krissie en Zack spatten de vonken er meteen af.

Het zal niet verbazingwekkend zijn dat ook de verloving op dezelfde dag plaatsvond. Nick en Zack gingen vorig jaar allebei op een knie tijdens een familie-uitstapje naar het Henry Ford Museum in Dearborn.

Speciale band
Maar toch benadrukken ze dat ze nog altijd aparte individuen zijn. ,,We hebben andere jobs en ook verschillende interesses. Toch nog verschillen dus, maar het respect voor elkaar staat als een paal boven water", aldus Zack.

,,Tussen tweelingen bestaat er sowieso een speciale band. Een partner hebben die dat begrijpt, is gewoon fantastisch", besluit Krissie.

Volledig scherm
De tweelingen samen © Facebook/Zack Lewan