Italiaanse lerares geeft striptease in de klas

Een Italiaanse lerares geeft een striptease in de klas. Leerlingen van de Italiaanse middelbare school 'Gramsci Keynes Institute' in de Toscaanse stad Prato maakte video's en foto's van het voorval. Inmiddels zijn de beelden al duizenden keren gedeeld via social media.

Op de beelden is te zien dat de lerares haar T-shirt omhoog trekt en dansend in haar bh voor de klas staat. Op de achtergrond staat muziek aan en zijn joelende kinderen te horen. De blonde lerares schijnt zich van niemand iets aan te trekken en kijkt lachend in de camera. 

Volgens Engelse media is de identiteit van de lerares nog niet bekend. Wel denken ze te weten dat de strippende lerares informaticalessen geeft aan de leerlingen. 

Geschokt
De directrice van de school zegt geschokt te zijn door de beelden. Verder weigerde ze een volledige reactie te geven op de video. Wel zegt ze dat er inmiddels een onderzoek is gestart naar de lerares, waarvan de directrice nooit klachten over haar gedrag heeft ontvangen. Volgens een woordvoerder zijn de daden beter geschikt voor discotheken dan voor klaslokalen.  1. Overwinning voor ouders doodgereden tiener: Britse agenten verhoren vrouw van diplomaat

    Overwin­ning voor ouders doodgere­den tiener: Britse agenten verhoren vrouw van diplomaat

    Britse agenten gaan in de Verenigde Staten de vrouw van een Amerikaanse diplomaat verhoren die in het Verenigd Koninkrijk betrokken was bij een dodelijk ongeluk. Dat meldt Sky News op basis van een ingewijde. De vrouw geniet diplomatieke onschendbaarheid en verliet na het ongeluk Groot-Brittannië. ,,We rusten niet voordat we gerechtigheid voor Harry hebben”, laat een woordvoerder van de familie vandaag weten.