Juf Mieke met 101 messteken vermoord, haar man vond haar: ‘Het was absolute horror’

videoDe Belgische juf die vorige maand dood in haar huis werd aangetroffen, blijkt met 101 messteken om het leven gebracht. De politie is nog altijd naarstig op zoek naar de dader, een man die speciale orthopedische schoenen droeg. Dat blijkt uit een reconstructie die het Belgische opsporingsprogramma Faroek maakte.

 1. TERUGLEZEN | Aantal infecties in VK loopt sterk op, situatie qua besmettingen Barneveld zorgelijk
  Play
  Coronavirus

  TERUGLEZEN | Aantal infecties in VK loopt sterk op, situatie qua besmettin­gen Barneveld zorgelijk

  Hoewel het aantal nieuwe besmettingen de afgelopen week is gedaald, neemt het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis en op de intensive care opnieuw toe. Ook het aantal sterfgevallen nam toe: afgelopen week overleden 583 mensen aan het virus en in het afgelopen etmaal 178: de grootste toename in een dag. We hielden je live op de hoogte van het coronanieuws. Dit blog is nu gesloten, maar een nieuw blog vind je hier.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”