Juncker speelt met haren vrouwelijke collega en die beelden gaan viral

Er zijn opnieuw vreemde beelden opgedoken van de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker. Daarop is te zien hoe hij opeens met zij hand door het haar van een vrouwelijke collega gaat.

Het incident gebeurde op dezelfde dag dat Juncker een aanvaring had met de Britse premier Theresa May. Die was tegen Juncker uitgevaren nadat hij haar ‘vaag’ had genoemd.

Volledig scherm
© Twitter

Kus

De nieuwe beelden tonen hoe de 64-jarige Juncker toestapt op Pernilla Sjölin – het plaatsvervangend hoofd van het protocol van de Europese Unie – en door haar haren gaat. Vervolgens geeft hij haar een kus. De vrouw stapt daarop vreemd kijkend weg. Nadat hij nog een andere vrouw heeft gekust, maakt Juncker een rillende beweging.

De beelden werden pijlsnel op Twitter gedeeld. ,,Een beetje vreemd, maar hij heeft een geweldig gevoel voor humor”, klonk het onder meer. En een stuk minder mild: ,,Dit is erg ongepast, kinderachtig en onwaardig voor iemand van zijn positie.” en “Het kan me niet schelen wat je over brexit denkt, Het is toch vrij zorgwekkend dat onze toekomst wordt bepaald door mensen zoals Juncker.”

  1. Zus van in Kenia vermoorde oud-topman Philips zal begrafenis van broer niet bijwonen

    Zus van in Kenia vermoorde oud-top­man Philips zal begrafenis van broer niet bijwonen

    De in Kenia vermoorde Nederlander Tob Cohen (69) zal morgen begraven worden zonder dat zijn zus daarbij aanwezig is. Zij keerde gisteren terug naar Nederland, bevestigt een boezemvriend van de golfmagnaat en voormalig topman van Philips tegenover deze site. Cohens Keniaanse weduwe - hoofdverdachte in de zaak - hoopt toestemming te krijgen om de gevangenis te mogen verlaten voor de begrafenisplechtigheid.