Volledig scherm
De vader van de kleuter is gearresteerd © Holyoke Police Department

Kind (5) neemt tas met cocaïne mee naar school: vader opgepakt

Een 5-jarige jongen stapte afgelopen week met een tas met cocaïne zijn school binnen in Holyoke in de Amerikaanse staat Massachusetts. De jongen liet de drugs aan een leraar zien en zei dat hij zich als Spider-Man zou voelen als hij de cocaïne in zijn mond zou stoppen.

De leraar schakelde direct de politie in. Die bracht de jongen voor onderzoek naar het ziekenhuis, ook al vermoedde ze dat het kind de cocaïne niet had ingeslikt, meldde de zender NBC zondag. De uitslag van dat onderzoek is niet bekendgemaakt.

De vader van de jongen is thuis aangehouden. In zijn huis lagen tassen met cocaïne en heroïne. Hij was al in beeld bij de politie wegens drugscriminaliteit en is meegenomen naar de gevangenis.

  1. Vrees voor tientallen doden Nieuw-Zeeland, vermiste Nederlander (66) weer terecht

    Vrees voor tientallen doden Nieuw-Zee­land, vermiste Nederlan­der (66) weer terecht

    Op het Nieuw-Zeelandse eiland waar eerder vandaag een vulkaan uitbarstte zijn geen mensen, dood of levend, meer aangetroffen. Dat meldt de Nieuw-Zeelandse politie na het uitvoeren van meerdere verkenningsvluchten boven het eiland. 66 mensen zijn als vermist opgegeven, blijkt uit een website van het Rode Kruis. Een vermiste Nederlander die in de buurt van de uitbarsting was is inmiddels weer terecht, zo laat zijn broer aan deze nieuwssite weten.