De vier vrouwen in hun boot, vast bovenop de dam.
Volledig scherm
De vier vrouwen in hun boot, vast bovenop de dam. © Twitter ATCEMS

‘Kletsende vriendinnen’ letten niet op en komen vast te zitten bovenop dam

Vier vrouwen moesten gisteren uit een benarde positie in hun gehuurde elektrische motorboot worden gered. Ze waren in Texas op de bovenkant van een dam vast komen te zitten en het bootje helde al gevaarlijk over. Volgens de betrokken reddingsdiensten waren de vriendinnen druk geweest met kletsen en hadden ze daarom de borden gemist die waarschuwden weg te blijven van de afgrond.

7 reacties

 • H. Velleman

  2 maanden geleden
  Kortom: Nooit je "gat-voor-de-dam" zetten, ja kan maar nooit weten.....:-)
 • Chris Eskes

  2 maanden geleden
  Ben het helemaal met Anton Lemming eens, zo'n gevaarlijke situatie vraagt meer dan een paar borden, een ketting of een ander middel kan toch niet zo'n probleem zijn.
 • bjorn Roos

  2 maanden geleden
  En dit is nou een goed voorbeeld van de huidige mens. Opletten is er niet meer bij. Wat nou als zij in een auto zitten.. vind u het nog raar dat je ongelukken ziet waar je vraagtekens bij hebt? Aan de andere kant, waarom ze in amerika niet aan veiligheid doen is me een raadsel. Begint meer en meer op een 3e wereld land te lijken. Kijk alleen al naar de tenten kampen in de steden. Echt triest om te zien..
 • Anton Lemming

  2 maanden geleden
  Ik vraag me wel af waarom er geen veiligheidsketting over het water is gespannen. Als de accu leeg is of je motor stopt drijf je ook de naar de afgrond, bord of geen bord.
 • Norbert Schooten

  2 maanden geleden
  Hahaha dat overkomt ze nooit weer.