Volledig scherm
De minnaars belandden naakt op het terras van een buurman en kwamen allebei om het leven.

Koppel stort tijdens vrijpartij op balkon in Ecuador drie verdiepingen naar beneden

Een 28-jarige vrouw en haar zeven jaar oudere minnaar zijn in Quito, de hoofdstad van Ecuador, tijdens een stomende vrijpartij op hun terras drie verdiepingen naar beneden gevallen. Ze stortten neer op het terras van een buurman en kwamen allebei om het leven.

In het huis waar de vrouw woonde, vierde ze die avond met vrienden feest omdat ze was afgestudeerd. Toen de gasten vertrokken waren, bleef de vrouw achter met haar minnaar. Tijdens het nummertje dat ze opvoerden, leunden ze volgens de politie iets te ver over de rand en verloren op een bepaald moment hun evenwicht.

De naakte lichamen van de slachtoffers werden drie verdiepingen lager aangetroffen op het terras van een medebewoner. Die was gewekt nadat hij een vreemd geluid hoorde. De politie voert nog onderzoek naar hoe het ongeval exact gebeurde. Een familielid vertelde aan lokale media dat de vrouw een dochtertje van 8 jaar achterlaat.

  1. Dader van Pokémonmoord bekent: ‘Ik greep haar keel vast voor wurgseks’

    Dader van Pokémon­moord bekent: ‘Ik greep haar keel vast voor wurgseks’

    Een 20-jarige vrouw uit België is ruim twee jaar geleden gestorven door uit de hand gelopen wurgseks. Dat verklaarde verdachte Jonny Van Den B. (27) vandaag in de Antwerpse rechtbank. ,,We hadden seks. Eerst normaal, dan ruwer. Ik greep met beide handen haar keel vast voor een lichte vorm van wurgseks, maar ik heb harder geduwd dan ik zelf doorhad.” De beschuldigde benadrukte dat het nooit zijn bedoeling was om haar te doden.
  2. Privévlucht escaleert: piloot laat topacteur zelf vliegtuig besturen, ministerie grijpt in

    Privé­vlucht escaleert: piloot laat topacteur zelf vliegtuig besturen, ministerie grijpt in

    Een piloot is voor de rest van zijn leven zijn baan kwijt nadat hij de Egyptische beroemdheid Mohamed Ramadan had uitgenodigd om in de cockpit te zitten tijdens een privévlucht naar Saoedi-Arabië. Uit een video op Twitter blijkt dat de 31-jarige zanger en acteur zelf het vliegtuig mocht besturen. De Egyptische regering reageert verbijsterd en zorgde er direct voor dat de piloot nooit meer een vliegtuig mag besturen.