De Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin willen elkaar ontmoeten om te spreken over de ontstane Oekraïne-crisis.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin willen elkaar ontmoeten om te spreken over de ontstane Oekraïne-crisis. © AFP

Kremlin: Nog te vroeg voor een top tussen Biden en Poetin

UPDATEHet is volgens het Kremlin nog te vroeg om een topontmoeting te organiseren tussen de Amerikaanse president Joe Biden en de Russische president Vladimir Poetin. Dit zei een regeringswoordvoerder maandag na meldingen dat er snel een top van Biden en Poetin kan komen. 

118 reacties

 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Verkeerde machthebbers krijg je ellende van.Kijk naar Syrie en nog meer van die landen.Die spelen macht spelletjes over de rug van onschuldige burgers.En dat doet Poetin nu ook,intriest is het!
 • dick Dick

  1 jaar geleden
  dick becks Ik vind dat niet elk land lid kan worden van de NAVO,er zijn er al genoeg bij de NAVO.Dus laten we dit oplossen met woorden en niet met oorlogs http://gekletter.Er is in de 2e wereldoorlog al genoeg gebeurd,laat dit niet weer gebeuren.Laten wij onze gezonde verstand gebruiken,om in europa geen oorlog meer te beginnen.Dat hebben wij gezien met het voormalige joegoslavia,dat was al verschrikkelijk om aan te zien.Laten wij blijven leven in vrede aub.
 • B Peper

  1 jaar geleden
  Rusland mag zich graag als slachtoffer zien van daden van anderen. En mag graag refereren aan het verleden. Waar Duitsland ook nog steeds veel last van heeft ten aanzien van Rusland. Goed artikel: A ‘Stockholm syndrome’ with long roots: experts explain hoe to counter Russian influencers in Germany.
 • Barend Stofkoper

  1 jaar geleden
  De amerikanen willen geen russen in hun achtertuin. De russen willen geen amerikanen in hun voortuin.
 • Barend Stofkoper

  1 jaar geleden
  Het valt mij op dat er nog al wat reacties zijn die Putin wel enigszins begrijpen. Nu onze politici nog, en er kan weer normaal gepraat worden. Rusland is onze directe europese buur, heeft ons geholpen met gigantische offers de nazis te overwinnen, heeft cultuur, energie. Dus waar wachten onze leiders op?