Volledig scherm
© Thinkstock

Leraar slaat konijnen dood voor de klas

Een Italiaanse leraar is tot 8 maanden cel veroordeeld omdat hij voor de klas twee konijnen had gedood. De scholieren keken geschokt toe toen Carlo Rando eerst probeerde de konijnen te wurgen. Vervolgens maakte hij de knaagdieren af met een hamer.

Dat heeft de krant Corriere della Sera woensdag gemeld. De leraar had 4 dode konijnen besteld voor de biologieles. In het pakje bleken echter naast twee dode konijnen ook twee nog levende konijnen te zitten.

  1. Drie gevallen coronavirus in Frankrijk: RIVM ontkent dat patiënt in Nederland is geweest
    'Meer besmettingen verwacht'

    Drie gevallen coronavi­rus in Frankrijk: RIVM ontkent dat patiënt in Nederland is geweest

    In Frankrijk zijn drie gevallen van het besmettelijke coronavirus opgedoken: twee in Parijs en één in Bordeaux. Dat meldt de Franse minister van Volksgezondheid. Volgens Agnès Buzyn zijn het de eerste gevallen die bekend zijn in Europa. Twee van de drie patiënten zijn familie van elkaar. Een van de patiënten, een 48-jarige man met Chinese roots, is opgenomen in een ziekenhuis in Bordeaux. Een artsendienst meldt via Facebook dat de man heeft verklaard op reis te zijn geweest naar China en via Nederland is teruggereisd. Iets wat het RIVM heeft uitgezocht en ontkent.