'Na de Bataclan: Ons resten slechts woorden van Georges Salines & Azdyne Amimour' is een gesprek tussen twee vaders die beiden hun kind verloren in de Bataclan op 13 november 2015.
Volledig scherm
PREMIUM
'Na de Bataclan: Ons resten slechts woorden van Georges Salines & Azdyne Amimour' is een gesprek tussen twee vaders die beiden hun kind verloren in de Bataclan op 13 november 2015. © Robert Laffont

Lola (28) stierf in de Bataclan, haar vader ging in gesprek met vader van dader Samy

Vijf jaar geleden richtten terroristen een bloedbad aan in de concertzaal Bataclan in Parijs. De vader van een slachtoffer en de vader van één van de daders ontmoetten elkaar twee jaar later. Hun gesprekken werden vastgelegd en verschijnen nu in boekvorm.

 1. Zenuwachtig voor de eindtoets: met deze tips help je je kind goed om te gaan met spanning
  PREMIUM

  Zenuwach­tig voor de eindtoets: met deze tips help je je kind goed om te gaan met spanning

  En daar is ‘ie weer: de centrale eindtoets (voorheen Cito). Vanaf vandaag zitten weer talloze achtstegroepers te zwoegen op deze testen die moeten uitwijzen naar welk niveau middelbare school ze straks gaan. Alhoewel: het is een achtervang tegenwoordig. Want de docent heeft het laatste woord. Wij geven vijf tips aan kinderen, leraren, ouders én opa’s en oma’s hoe je je hier in deze tijd goed op kan voorbereiden.
 1. Omstanders duwen auto persfotograaf met shovel in sloot
  Play

  Omstanders duwen auto persfoto­graaf met shovel in sloot

 2. Horeca over versoepelingen: 'De voorwaarden gaan chaos veroorzaken'
  Play

  Horeca over versoepe­lin­gen: 'De voorwaar­den gaan chaos veroorza­ken'