Warner Bros en de nazaten van J.R.R. Tolkien onderhandelen met Amazon Studios over een tv-serie van ‘The Lord of the Rings’.
Volledig scherm
Warner Bros en de nazaten van J.R.R. Tolkien onderhandelen met Amazon Studios over een tv-serie van ‘The Lord of the Rings’. © -

Lord of the Rings-serie in aantocht

Warner Bros en de nazaten van J.R.R. Tolkien onderhandelen met Amazon Studios over een tv-serie van ‘The Lord of the Rings’. Amazon-CEO Jeff Bezos neemt in hoogsteigen persoon deel aan de onderhandelingen. En dat betekent volgens de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws dat het menens is.

 1. Ouders jongste slachtoffer aanslag Manchester ontroostbaar: ‘Saffie-Rose had gered kunnen worden’

  Ouders jongste slachtof­fer aanslag Manchester ontroost­baar: ‘Saf­fie-Ro­se had gered kunnen worden’

  Op 22 mei 2017 kwamen bij een zelfmoordaanslag in Manchester 22 mensen om het leven. De 22-jarige Salman Abedi blies zichzelf op toen de Manchester Arena omstreeks 22.30 uur ‘s avonds leegliep na een concert van popster Ariana Grande. De ravage was enorm. In de hal van de concertzaal stonden veel ouders te wachten om hun kinderen op te halen. Zo ook Andrew Roussos. Zijn 8-jarige dochter Saffie-Rose was het jongste slachtoffer van de bomaanslag. Jaren later blijkt dat het meisje gered had kunnen worden als de eerste hulp beter was geweest, meldt de BBC.
 1. Jaar na sit-in strijdt Charlotte nog steeds: 'Heel land in mentale crisis'
  Play

  Jaar na sit-in strijdt Charlotte nog steeds: 'Heel land in mentale crisis'

 2. Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'
  Play

  Regen op komst: 'Het wordt een zeer natte dinsdag'