Een snelle kus van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern voor haar baby Neve, voordat ze de algemene vergadering van de VN zal toespreken. Links haar partner en de vader van Neve Clarke Gayford.
Volledig scherm
Een snelle kus van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern voor haar baby Neve, voordat ze de algemene vergadering van de VN zal toespreken. Links haar partner en de vader van Neve Clarke Gayford. © REUTERS

Luiers en borstvoeding, baby premier Nieuw-Zeeland mee naar VN-vergadering

Het was geen moeilijke keuze voor de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, die maandag de algemene vergadering van de Verenigde Naties in New York toesprak. Drie maanden geleden beviel ze van haar dochtertje Neve Te Aroha. En aangezien de baby borstvoeding krijgt en dus dicht bij haar mama moet zijn, ging de kleine vandaag gewoon mee.

  1. Commotie om interview ‘te mooie’ Amerikaanse journaliste met Poetin: ‘Ze moest hem afleiden’
    3

    Commotie om interview ‘te mooie’ Amerikaan­se journalis­te met Poetin: ‘Ze moest hem afleiden’

    Een interview tussen een Amerikaanse journaliste en president Vladimir Poetin (69) heeft in Rusland tot commotie geleid. Volgens verschillende staatsmedia gedroeg CNBC-verslaggeefster Hadley Gamble zich als ‘een seksobject’ en probeerde ze Poetin met haar uiterlijk ‘af te leiden’. Zelf zei Poetin dat de vrouw ‘te mooi’ was om op bepaalde vragen antwoord te geven. De 39-jarige Gamble kan zelf wel lachen om de ontstane ophef.