Een snelle kus van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern voor haar baby Neve, voordat ze de algemene vergadering van de VN zal toespreken. Links haar partner en de vader van Neve Clarke Gayford.
Volledig scherm
Een snelle kus van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern voor haar baby Neve, voordat ze de algemene vergadering van de VN zal toespreken. Links haar partner en de vader van Neve Clarke Gayford. © REUTERS

Luiers en borstvoeding, baby premier Nieuw-Zeeland mee naar VN-vergadering

Het was geen moeilijke keuze voor de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, die maandag de algemene vergadering van de Verenigde Naties in New York toesprak. Drie maanden geleden beviel ze van haar dochtertje Neve Te Aroha. En aangezien de baby borstvoeding krijgt en dus dicht bij haar mama moet zijn, ging de kleine vandaag gewoon mee.

  1. ‘Altijd vrolijk en vriendelijk’: familie en vrienden aangeslagen na plotse dood Lise (22) bij ongeval
    PREMIUM

    ‘Altijd vrolijk en vriende­lijk’: familie en vrienden aangesla­gen na plotse dood Lise (22) bij ongeval

    Lise Van Hecke (22) was op weg om een vriendin uit de brand te helpen, toen ze deze zaterdagochtend na een dubbele aanrijding op de E17 in het Belgische Waasmunster met haar auto tegen de vangrail sloeg. De jonge hockeyspeelster uit Lokeren was op slag dood. ,,Haar dood laat een grote leegte achter”, reageren haar familie en vrienden. Een portret van een vrouw die graag leefde.