Miles Routledge maakte een selfie met de artillerie van de taliban.
Volledig scherm
Miles Routledge maakte een selfie met de artillerie van de taliban. © 4Chan

Man (21) gaat voor grap op vakantie naar Kaboel: ‘Ergste wat me kon overkomen was voedselvergiftiging, dacht ik’

Vakantie in Kaboel? Miles Routledge (21) wilde het voor de grap wel eens uitproberen. Dat hij oog in oog met de taliban zou komen te staan, had hij bij zijn vertrek nooit durven vermoeden. Op sociale media hield de student uit de Britse stad Birmingham een overzicht bij van zijn hels avontuur.

 1. LIVE | Voor eerst in een week minder patiënten in ziekenhuizen, circa 60 omikron-gevallen in EU

  LIVE | Voor eerst in een week minder patiënten in ziekenhui­zen, circa 60 omikron-gevallen in EU

  Na zes aangesloten dagen van stijgingen is het aantal coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen woensdag gedaald. In totaal zijn er nu 2768 Covidpatiënten opgenomen. Dat zijn er 77 minder dan dinsdag, zo blijkt uit cijfers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Op de verpleegafdelingen liggen momenteel 2181 coronapatiënten, 69 minder dan een dag eerder. Op de intensive cares nam het aantal mensen met Covid-19 af met 8 tot 587.Lees het laatste nieuws in ons liveblog.
 2. Schietende leerling VS probeerde medescholieren te misleiden: ‘Politie, kom naar buiten’
  video

  Schietende leerling VS probeerde medescho­lie­ren te misleiden: ‘Politie, kom naar buiten’

  De 15-jarige jongen die gisteren drie leerlingen doodschoot in de Amerikaanse plaats Oxford (Michigan), heeft met een list nog meer slachtoffers proberen te maken. Hij deed zich voor als agent en probeerde studenten die zich verschanst hadden in een klaslokaal wijs te maken dat de kust veilig was. In een TikTok-video valt te zien hoe de groep niet in de list trapt en via de achteruitgang op de vlucht slaat.