Volledig scherm
© Archieffoto ANP

Man (93) overlijdt na verlies familie door crash MH17

De 93-jarige Henk Palm Uit Roden is, enkele dagen nadat hij te horen kreeg dat zijn dochter, schoonzoon en kleinkinderen waren omgekomen bij de crash van MH17, overleden.

In de regionale krant De Stentor staat zijn overlijdensadvertentie. 'Na het onbeschrijfelijk verdriet van het verlies van zijn dochter Erla, schoonzoon Rob en kleinkinderen Merel en Mark, na het verongelukken tijdens de vlucht van Malaysia Airlines, moeten wij u tot ons groot verdriet mededelen dat Henk Palm op 93-jarige leeftijd is overleden', staat er in de rouwadvertentie.

Een neef van Henk Palm uitte een dag na de ramp al zijn zorgen over zijn hoogbejaarde oom. 'Erla was zijn enige dochter. Ze deed alles voor hem, ook de boekhouding en de betalingen. Ik denk dat de echte klap voor mijn oom nog komt, als het gezin over drie weken niet terug komt. Hij is compleet hulpbehoevend, dus hoe dat straks verder moet....', zei hij op 18 juli tegen De Stentor.

Journaliste Lies Schreuders was zo gegrepen door de advertentie dat ze hem op haar twitterpagina zette met de boodschap 'Als je enige dochter met haar gezin verongelukt ... dan sterf je aan een gebroken hart.'

  1. ‘Ouders sturen huurmoordenaar af op eigen adoptiezoontje (11) voor verzekeringsgeld’

    ‘Ouders sturen huurmoorde­naar af op eigen adoptie­zoon­tje (11) voor verzeke­rings­geld’

    Een in Londen woonachtig echtpaar wordt verdacht van betrokkenheid bij de brute moord op hun eigen adoptiezoontje. De 30-jarige Kaval Raijada en zijn echtgenote Arti Dhir (55) zouden in India een huurmoordenaar op het kind hebben afgestuurd, zodat ze een flinke som verzekeringsgeld konden claimen. De Indiase overheid is woest en zet alles op alles om het echtpaar, dat in Engeland op vrije voeten is, uitgeleverd te krijgen.