Man likt midden in de nacht drie uur lang aan deurbel

VIDEODe politie in Californië heeft zich verbaasd over een 33-jarige man die afgelopen weekend vol overtuiging ruim drie uur uur lang aan een deurbel likte. De bewoners van het huis zagen de opmerkelijke beelden van de likkende man de volgende dag terug op hun beveiligingscamera. 

Volgens de politie in Salines, een stad in Californië waar het voorval plaatsvond, gaat het om de 33-jarige Roberto Daniel A., een bekende van de politie. De man werd eerder gearresteerd voor diefstal. De deurbellikker is vandaag ondervraagd en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. Hij is voorlopig wel op vrije voeten gesteld. 

Op het moment dat de man zaterdagnacht zijn weg naar de deurbel maakte, was Sylvia Dungan - de eigenaresse van het huis - zelf niet thuis. Haar volwassen kinderen wel. Omdat ze de volgende dag een melding kreeg dat er die nacht veel beweging was gedetecteerd door de beveiligingscamera’s, besloot ze samen met haar zoon de beelden terug te kijken.

De schokkende beelden heeft ze vervolgens overgedragen aan de politie. Om de buurt en haar omgeving te waarschuwen, heeft ze de beelden ook op social media gezet, waar ze massaal werden gedeeld. 

Volledig scherm
De man is een bekende van de politie. © Salinas Police

Drie uur lang

De politie in Salinas heeft verklaard dat de man zeker drie uur lang aan de deurbel heeft gelikt. Dat deed hij zaterdagnacht tussen twee en zes uur. Tussen de bedrijvigheid door nam hij af en toe een pauze, om daarna weer terug te kregen. Ook is op de beelden te zien dat hij op het gazon van de familie plast. 

Er is voor zover bekend geen connectie tussen het gezin achter de deurbel, en de deurbellikker. De familie heeft zondagmiddag veel tijd besteed aan het uitvoerig schoonmaken van hun deurbel, vertellen ze tegen lokale Amerikaanse media

Volledig scherm
De deurbellikker moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter. © Salinas Police