De president riep zaterdag na dagen van protesten de noodtoestand uit in Sri Lanka en stelde een uitgaansverbod in van zaterdagavond tot maandagmorgen. Circa 750 demonstranten trokken zich daar niets van aan.
Volledig scherm
De president riep zaterdag na dagen van protesten de noodtoestand uit in Sri Lanka en stelde een uitgaansverbod in van zaterdagavond tot maandagmorgen. Circa 750 demonstranten trokken zich daar niets van aan. © REUTERS

Ministers Sri Lanka bieden ontslag aan bij president en premier

updateAlle ministers van het Sri Lankaanse kabinet behalve premier Mahinda Rajapaksa hebben hun ontslag aangeboden aan president Gotabaya Rajapaksa, de broer van de premier. 

  1. Ouders klagen ziekenhuis in VS aan voor het ‘met vuil linnengoed weggooien’ van lichaampje overleden baby

    Ouders klagen ziekenhuis in VS aan voor het ‘met vuil linnengoed weggooien’ van lichaampje overleden baby

    De ouders van een te vroeg geboren en daarna overleden baby in Boston, in de Amerikaanse staat Massachusetts, hebben een ziekenhuis aangeklaagd nadat personeel het lichaam van het kindje naar alle waarschijnlijkheid per ongeluk bij het afval had gedumpt. Ouders Alana Ross en Daniel McCarthy wilden hun Everleigh begraven, maar het ziekenhuis liet hen enkele dagen voor de begrafenis weten dat het lichaampje nergens te vinden was.