De 28-jarige Chrystal Walraven liet haar vijf kinderen thuis achter terwijl ze genoot van een vakantie in South Carolina.
Volledig scherm
De 28-jarige Chrystal Walraven liet haar vijf kinderen thuis achter terwijl ze genoot van een vakantie in South Carolina. © Round Rock Police Department

Moeder laat vijf kinderen thuis achter en gaat op vakantie

Een Amerikaanse vrouw liet haar vijf kinderen, tussen de één en twaalf jaar oud, thuis achter terwijl ze op vakantie ging. Dat melden Amerikaanse media. De 28-jarige Chrystal Walraven uit Texas trok er samen met een vriend vier dagen op uit in South Carolina. De moeder, die beschuldigd wordt van kinderverwaarlozing, riskeert een celstraf van twintig jaar.

  1. Dood gewaande Litouwer duikt na vijf jaar levend op in Engeland: ‘Hij had zich verstopt’

    Dood gewaande Litouwer duikt na vijf jaar levend op in Engeland: ‘Hij had zich verstopt’

    Een Litouwse man waarvan de Britse politie vreesde dat hij was vermoord, is bijna vijf jaar na zijn verdwijning levend opgedoken. De nu 40-jarige Ricardas Puisys leefde een zeer geïsoleerd bestaan in een bosrijke omgeving in Wisbech, circa 60 kilometer ten noorden van Cambridge. ,,Hij had zich goed verstopt en al een tijdje met niemand gesproken”, stelt de politie vandaag in een verklaring.