Volledig scherm
© Facebook

Moeder New York heeft iets tegen homostel met kinderen

Tommy mag niet naar het verjaardagsfeestje van de 7-jarige Sophia in New York. De reden? Het meisje wordt opgevoed door een homostel en dat zint de moeder niet. Haar ongenoegen liet ze duidelijk aan de twee mannen weten in een antwoord op de uitnodiging.

'Tommy zal NIET aanwezig zijn op het feestje. Ik geloof niet in wat jullie doen en wil mijn onschuldige zoon niet blootstellen aan jullie levensstijl. Het spijt me dat Sophia op die manier moet opgroeien', stuurde ze de kaart terug. Ze schreef er ook haar telefoonnummer bij, 'voor mocht er een probleem zijn of jullie met mij zouden willen praten'. Benieuwd of de heren dát zullen doen. 

De brief van Tommy's moeder verscheen twee dagen geleden op de Facebookpagina van een lokale radiozender. Tal van mensen steunen het jonge feestvarken en haar ouders. 'Fijne verjaardag Sophia! Dat ieder jaar van je leven minder onwetendheid en meer aanvaarding mag brengen', luidt een van de reacties. Een andere internetgebruiker schrijft: 'Ik zou mijn kind wél naar een verjaardagsfeestje met homo-ouders laten gaan. Niet zeker of ik ze zou afzetten op een feest in een huis waar de haters wonen.'