Dion Van Aardt vernoemde het ongeboren meisje alvast naar zijn moeder, die met de familie zelfs een babyshower organiseerde.
Volledig scherm
Dion Van Aardt vernoemde het ongeboren meisje alvast naar zijn moeder, die met de familie zelfs een babyshower organiseerde. © Videostill The Star Kenya

Nederlander met kinderwens opgelicht in Kenia, ontroert rechtbank met zijn verhaal

Een Keniaanse vrouw is in Nairobi aangeklaagd voor oplichting met een wel heel wrange bijsmaak. Ze wordt ervan beschuldigd een alleenstaande Nederlandse boer met kinderwens maar liefst 2,9 miljoen Keniaanse shilling (zo’n 22.300 euro) te hebben afgetroggeld met een niet bestaande draagmoederschapsovereenkomst. ,,Nadat ze me de contracten had laten zien, voelde ik dat ik haar en haar bureau kon vertrouwen’’, zei de 36-jarige Dion van Aardt dinsdag in een emotionele getuigenis voor de rechtbank.

  1. Mocro Maffia-acteurs vragen jongen geslachtsdeel te tonen, Bilal Wahib aangehouden
    Update

    Mocro Maf­fia-ac­teurs vragen jongen geslachts­deel te tonen, Bilal Wahib aangehou­den

    Mocro Maffia-acteurs Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20) hebben gisteravond in een livestream op Instagram aan een (vermoedelijk minderjarige) jongen gevraagd voor 17.000 euro zijn geslachtsdeel te tonen. De politie heeft Wahib aangehouden en ondervraagt een 20-jarige getuige. Over diens identiteit wilde de politie niets kwijt, maar waarschijnlijk is dat het om Ahammoud gaat. BNNVara, Zapp én platenlabel Top Notch stoppen direct de samenwerking met Wahib.