Laat je niet gek maken, adviseert Hans Brand de Nederlanders die binnenkort mogen beginnen met legale wietteelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Laat je niet gek maken, adviseert Hans Brand de Nederlanders die binnenkort mogen beginnen met legale wietteelt. © Karlijn van Houwelingen

Nederlanders telen legale wiet in Californië: ‘Laat je niet gek maken’

Nederlands-Amerikaanse bloemenkwekers in Californië zijn overgestapt op een lucratiever gewas: cannabis. Laat je niet gek maken, adviseert Hans Brand de Nederlanders die binnenkort mogen beginnen met legale wietteelt.

4 reacties

 • rene Vink

  5 maanden geleden
  Kunnen ze mooi hun bollen leveranciers betalen die ze hebben laten zitten met hoge rekeningen.......
 • A.J.T. De maesschalck

  5 maanden geleden
  Ben als medevennoot in een coffeeshop 101% voor legalisering. Beter en vooral een schoner product dat is de doelstelling.
 • Edwin Dik

  5 maanden geleden
  Even off topic...bij mijn inentinglocatie word er nadrukkelijk gevraagd geen foto.s te nemen. En wat zie ik..Mr Rutte himself op de picture.
 • Mike Cremers

  5 maanden geleden
  Er zijn, ook in Nederland, tien duizenden die baat hebben bij medicinale cannabis. Ik ben er een van. Ik ben hart patient en heb PTSS plus een dubbele hernia. Ik kan kiezen voor dure medicatie of mezelf helpen met cannabis uit eigen tuin. Nederland was ooit vooruitstrevend maar het huidige beleid slaat nergens op. Het word hoognodig tijd dat de Nederlandse regering eigen teelt voor medicinaal gebruik goed keurt.