De boulevard van Playa de Palma op Mallorca, de locatie waar de agressieve Nederlanders woensdagnacht toesloegen. De mensen op deze foto hebben niets met de zaak te maken.
Volledig scherm
De boulevard van Playa de Palma op Mallorca, de locatie waar de agressieve Nederlanders woensdagnacht toesloegen. De mensen op deze foto hebben niets met de zaak te maken. © REUTERS

Nederlandse jongeren vallen landgenoten aan op Mallorca, één man zwaargewond in ziekenhuis

Een 27-jarige Nederlander ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis op Mallorca. Hij werd afgelopen woensdagnacht volgens de Spaanse politie zonder reden tegen het hoofd getrapt door minimaal één landgenoot die deel uitmaakt van een groep van zeker twaalf jonge vakantiegangers. De politie heeft één aanhouding verricht, de rest van de groep toeristen zou vervroegd terug naar Nederland zijn gevlogen. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”