Volledig scherm
Valeria Lukyanova. © Facebook

Oekraïens model (21) lijkt exact op Barbie

Zou het waar zijn of niet? Sommigen beweren dat haar foto's en filmpjes bewerkt zijn met Photoshop, maar anderen geloven echt dat dit het figuur is van Valeria Lukyanova, een Oekraïens model van 21 jaar dat er alles aan doet om zo goed mogelijk op Barbie te lijken.

Volledig scherm
Valeria. © Facebook.

Naast een flinke laag make-up en speciale lenzen, onderging Valeria al meer dan één ingreep op het gebied van plastische chirurgie. De 21-jarige doet alles om het figuurtje van Barbie te kunnen evenaren, inclusief de veel te slanke taille en te grote borsten.

Via de sociale media geeft Valeria graag ruchtbaarheid aan haar aparte uiterlijk. Op Facebook heeft ze inmiddels meer dan 13.000 fans, haar persoonlijke videokanaal op Youtube telt 2,1 miljoen views en op haar meer dan surrealistische blog heeft ze het ook over andere dingen dan haar uiterlijk zoals muziek, astrologie en meditatie.

  1. Nederlandse stelletjes ontsnappen aan vulkaanramp: ‘Ze hebben echt geluk gehad’
    PREMIUM

    Nederland­se stelletjes ontsnappen aan vulkaan­ramp: ‘Ze hebben echt geluk gehad’

    Bij de dodelijke vulkaanuitbarsting in Nieuw-Zeeland zijn vandaag zes Nederlanders door het oog van de naald gekropen. De toeristen, onder wie twee stelletjes, stonden enkele uren voor de gigantische uitbarsting nog op de rand van de krater. ,,Ze hebben echt heel veel geluk gehad en zijn ontzettend geschrokken van wat er is gebeurd”, laat een woordvoerder van reisorganisatie Sawadee aan deze site weten.